Er is altijd wat te doen in Lattrop!

Agenda Archief

01

jan

Gasterij De Smid ondergaat een grote verbouwing

Gasterij de Smid zal vanaf januari 2015 een aantal aanpassingen ondergaan. Er wordt een nieuw en eigentijds eetcafé gerealiseerd. Na de Carnaval zijn wij weer geopend, wij nodigen u graag uit in ons nieuwe restaurant!

gasterij-de-smid-ondergaat-een-grote-verbouwing

01

maa

Open huis vernieuwd Eetcafé

Kom op 1 maart een kijkje nemen in het nieuwe en eigentijdse eetcafé van Gasterij de Smid. Vanaf januari 2015 is er hard gewerkt en is ons eetcafé een complete metamorfose ondergaan. Iedereen is welkom om het nieuwe eetcafé te komen bewonderen.

open-huis-vernieuwd-eetcafe

06

maa

Restaurant opnieuw geopend

Vanaf het eerste weekend van Maart 2015 gaan wij werken met een nieuwe menukaart. Een aantal nieuwe voor en hoofdgerechten krijgen hier hun plek. Maar een aantal vertrouwde, bekende gerechten blijven uiteraard op deze kaart staan. De kaart gaat gedurende het jaar met de seizoenen mee. Denk aan asperges, wild, winterse maaltijden etc. Verder zullen er een aantal acties volgen welke tijdig op onze vernieuwde site worden gemeld. Dit betreffen acties tijdens Pasen, Pinksteren, Kerst, moederdag/vaderdag, hemelvaart, “de week van Marietje”, Italiaanse thema’s, Duitse thema’s, tapas, high-tea etc. 

 

Ook ons wijn en bierassortiment zal in deze periodes wisselen. Speciaal bieren op fles en wisselend zullen er speciaal-bieren van de tap verkrijgbaar zijn. Het wijn-assortiment zal ook wisselen per seizoen. Naast onze open huiswijnen komen er 3 “open” rode wijnen, 3 “open” witte wijnen, roséwijnen en pro-secco.  Vanzelfsprekend zijn er daarnaast ook een aantal verassende speciale wijnen op fles beschikbaar.

 

Al met al veel veranderingen binnen het oude vertrouwde dorpscafé van De Smid.  Voor ons en ons team een uitdaging hier iets moois van te maken. Voor u wellicht een reden dit te komen testen….. Wij hopen u als gast te mogen ontvangen in ons vernieuwde Eetcafé De Smederij en u vaker hier te kunnen begroeten.

restaurant-opnieuw-geopend

05

apr

Paasbrunch

1e en 2e paasdag van 9.30 tot 14.00 uur. 
Paasbrunch voor € 17,50 p.p. 

Kinderen van 4 t/m 11 jaar voor € 7,50 p.p. 

Kinderen jonger dan 4 jaar gratis.

 

Graag vooraf resereven!

 

Voor de komende paasdagen kunt u ook onze huisgemaakt huzarensalade bestellen. Of onze heerlijke ouderwetse groentesoep of romige tomatensoep.

 

paasbrunch